Meny

Spray Tan Home Party

Spray Tan Home Party
Spray Tan Home Party

Min granne Susanne hade blivit inbjuden på ett Spray Tan Home Party i närområdet och bjöd i sin tur med sig mig. Och eftersom jag aldrig testat på någon soldusch så hakade jag gärna på. Jag skulle vara ren och nyskrubbad och klä mig i löst sittande kläder.

På partyt fanns det säkert 10 stycken tjejer. Några var redan solduschade och några väntade på sin tur.

Det gick undan och ganska snabbt var det min tur att gå en trappa upp för att klä av mig, ställa mig i ett öppet tält för att sedan vända och vrida på mig efter instruktioner från Camilla Hedenstierna som höll i eventet. Medan vi väntade på varandra bjöds det på fika och trevligt tjejsnack… :-)

Jag testade ett Spray tan home party...

Solduschen gav en naturlig och fin solbränna

Väl solduschade och påklädda skulle det sedan ta 5 timmar och en dusch innan man kunde se det färdiga resultatet. Jag var lite orolig för att jag skulle bli lite orange på det gamla brun-utan-sol sättet. Men fick snabbt veta att det orangea ämnet karoten som gav den tonen ersatts av något annat som skulle ge en mer naturligt brun känsla. Och visst blev det så! Jag känner mig jätteglad och nöjd över att ha blivit av med min vinterbleka hud och istället få se lätt solbrun ut…

Camilla hade även med sig lite produkter till försäljning så vi skulle kunna underhålla färgen hemma om vi ville. Jag köpte en liten sprayflaska som jag testade på både den äldsta dottern och på mannen med gott resultat.

Vill du veta mer om Spray Tan Home Party?

Vill du veta mer om Spray Tan Home Party så kontakta Camilla direkt på telefonnummer 0735-050620 eller så kan du besöka White to Browns eller Viveas hemsidor

 

Jag avslutar med ett gott skratt :-)) hahahaha….

 

 

 

Webbyrå: Pigment AB Stockholm
%d bloggare gillar detta: