Meny

Tid för att pyssla om mig själv!

Tid för att pyssla om mig själv!

Efter att ha legat superförkyld hela helgen så börjar dimman att lätta…

image

 

…så när resten av familjen sticker iväg några timmar så passar jag på att få lite egen tid för att hinna färga min utväxt och mina ögonbryn… Tid för att göra en hårinpackning och en ansiktsmask medan jag målar tånaglarna och däremellan gott kaffe och keso med jordgubbar, banan och några hasselnötter…mm…

image

Jag tror att alla behöver en stund för sig själv ibland! Tid att lyssna på musik och pyssla med något rogivande. Något som får just dig att må bra.

Efter en ordentlig förkylning så kände jag för att just ta hand om mig själv.

 

image

Ett tips på en riktigt bra och närande kur för håret efter din färgning är Davines Minu hairmask. En riktig dunderkur!

För ansiktet använde jag en favorit sen många år tillbaka, Exuviance Rejuvenating Treatment Masque, som är en uppfräschade och djuprengörande mask som också stimulerar cellförnyelsen i huden.

Till tårna använde jag Morgan Taylors lack ”Luxe Be a Lady” en mjuk gammelrosa nyans. Och avslutningsvis smörjde jag in mig med min fotterapeuts Maries (Aktiva fötter) olja och salva från Riittas, Fötter Örter Rötter. Ett ekologiskt märke med naturliga oljor och örter för torra och spruckna hälar, fötter och nagelband.

image

image

Webbyrå: Pigment AB Stockholm
%d bloggare gillar detta: