Meny

Om Colorista

colorista by jenny 2 photos black logoVälkommen till min hårblogg! Jag är utbildad frisör, specialist på hårfärg, toning, slingor och brinner för att hitta den perfekta nyansen.

 

Hårfärg, toning, slingor – min passion

Jag har arbetat som frisör i mer än 20 år, bland annat som färgtekniker åt L’Oréal Professional och Nyce hair. Nu håller jag bestämt mig för en ny ammoniakfri färg som heter Mastey som jag kommer att arbeta med och göra teknikeruppdrag åt framöver när jag inte arbetar som frisör på min egna salong Colours, som jag öppnade på Nybrogatan 83 i Stockholm i augusti 2015.

Mastey är en ammoniak och PPDfri färg som satsar mycket på att vara så hår-, hud- och miljövänlig som möjligt. En färg som ökar kreativiteten hos frisören och möjligheterna för kunden. Resultatet blir ett friskare och glansigare hår och finns i många snygga nyanser. Så min profession är hårfärg…mycket färg kommer att refereras till här!

 

Utbildning i färglära

Under mina år som färgtekniker och frisör har jag också samlat på mig en hel del kunskap som jag gärna delar med mig av. Vill du att jag ska komma till din salong och utbilda dig och ditt team i färglära så kan jag skräddarsy en utbildning just för dig/er!

 

Kort om mig

Jag bor norr om Stockholm tillsammans med mina två barn. En underbar tjej som fyller femton i sommar och en liten som fyllde fyra i mars och går på förskola med allt vad det innebär. Utanför jobbet pratas det mycket barn, träning, kost, segling, dans, goda viner och mycket annat som hör livets goda till!

Har du en fråga om hår eller bara vill säga hej så tveka inte att kontakta mig på jenny@colorista.nu

Eller är du redo för en förändring redan nu? Kanske ny hårfärg, toning, slingor? I så fall är du varmt välkommen att boka tid hos mig på Colours by Jenny Hansson på telefonnummer 08-122 959 01.

Vi ses!

//Jenny

Webbyrå: Pigment AB Stockholm