Om Colorista

colorista by jenny 2 photos black logoVälkommen till min hårblogg! Jag är utbildad frisör, specialist på hårfärg, toning, slingor och brinner för att hitta den perfekta nyansen.

 

Hårfärg, toning, slingor – min passion

Jag har arbetat som frisör i över 25år, bland annat som färgtekniker åt L’Oréal Professional, Nyce hair och Mastey. Just nu arbetar jag med Sensidos ammoniakfria färg på min egna salong Colours by Jenny Hansson, som jag öppnade på Nybrogatan 83 i Stockholm i augusti 2015.

Sensido är en ammoniakfri färg som satsar mycket på att vara så hår-, hud- och miljövänlig som möjligt. En färg som ökar kreativiteten hos frisören och möjligheterna för kunden. Resultatet blir ett friskare och glansigare hår och finns i många snygga nyanser. Så min profession är hårfärg…mycket färg kommer att refereras till här!

 

Utbildning i färglära

Under mina år som färgtekniker och frisör har jag också samlat på mig en hel del kunskap som jag gärna delar med mig av. Vill du att jag ska komma till din salong och utbilda dig och ditt team i färglära så kan jag skräddarsy en utbildning just för dig/er!

 

Kort om mig

Jag bor norr om Stockholm tillsammans med mina två barn. En underbar tjej som fyllde 19 år i somras och en liten som fyller 9 i mars. Utanför jobbet pratas det mycket barn, träning, kost, segling, dans, goda viner och mycket annat som hör livets goda till!

Har du en fråga om hår eller bara vill säga hej så tveka inte att kontakta mig på jenny@colorista.nu

Eller är du redo för en förändring redan nu? Kanske ny hårfärg, toning, slingor? I så fall är du varmt välkommen att boka tid hos mig på Colours by Jenny Hansson på telefonnummer 08-122 959 01.

Vi ses!

//Jenny