Före- och efterbilder,  Ljusbruna nyanser,  Mörkblonda nyanser,  Ny frisyr

En ny hårfärg och en ny frisyr

Veronica var ju min modell (läs mer om det  här) på Balmid Hair för ett par månader sedan och var nu sugen på en ny hårfärg och en ny frisyr…

Som liten och tonåring var Veronica blond men har som så många andra blivit mörkare med åren. Nu ville hon bli ljusare igen och på sikt vill hon känna sig mer som en blondin än en brunett.

Jag satte en ljusbrun bottenfärg som skulle sätta basen och som skulle täcka hennes utväxt. På längderna använde jag Nyces 00a med 12% oxidye för att göra henne minst ett steg ljusare.

Veronica hade inte heller klippt sig på länge och var trött på det långa och jättetjocka håret som var hopplöst att styla. Vi bestämde oss för att klippa av en bra bit och även klippa upp det ordentligt.  Och vilken skillnad det blev!! Jag tycker verkligen att hon blev ursnygg i sin nya färg och nya frisyr!!

När Veronica kom hem så fick hon ett helt underbart betyg av sin 5åriga dotter Isabelle: ”mamma du är så fiiin i håret det är så synd att du måste gå o lägga dig”.  Och så kan det ju verkligen kännas när man har en riktigt bra hårdag… ;-)

Veronica fick en ny hårfärg och en ny frisyr...

 

%d bloggare gillar detta: