Före- och efterbilder,  Ljusbruna nyanser,  Mörkblonda nyanser,  Ny frisyr,  Produkter,  Styling

En så vacker hårfärg helt naturligt!

Mary har ett underbart hår och en så vacker hårfärg helt naturligt! En varm kastanjefärg som passar perfekt till hennes fina hy. Mary klippte sig hos mig förra veckan och jag fönade henne med Oribes nya produkt Imperial Blowout Transformative Styling Créme som blivit min nya stylingfavorit. En bra produkt som ger håret en mjuk formbarhet med  massor av glans, vård och skydd.

Imperial blowout créme är min nya favorit...

Som frisör och färgtekniker så inspireras jag såklart av det naturligt vackra och försöker givetvis återskapa det på konstgjord väg. Bara några dagar efter Marys besök fick jag användning för min inspiration…

En av de kunder som jag haft allra längst tog i fredags med sig sin syster för en liten makeover. Systern hade en klippning som kändes lite halvfärdig och en ganska trist och lite glanslös färg. Min känsla sa att hon skulle bli supersnygg i en liknande nyans som Marys och med en frisyr som på sikt ska få bli något längre. Inte så långt som Marys men en uppklippt form som slutar vid hennes axlarna skulle vara snyggt.

Så här blev resultatet…

IMG_0269 IMG_0270 Resultatet av den naturliga inspirationen...

Här kommer en bild med kvinnorna sida vid sida och visst kom jag ganska nära!? ;-)

Här är en naturlig och en färgad...vilken är vilken? ;-)

Jag använde mig av Masteys hårfärg även denna gång… :-)

%d bloggare gillar detta: