Färgning,  Före- och efterbilder,  Kurser och visningar,  Ljusblonda nyanser,  Ljusbruna nyanser,  Min salong,  Röda nyanser,  Slingor

En vecka i September

Nu börjar jag landa efter min härliga resa till Los Angeles och i mitt nya liv som ensamstående mamma, husägare och salongsägare. Livet blev kanske inte som jag hade tänkt mig men tids nog så kommer det bli bra ändå. Och så länge som jag sätter jag den ena foten framför den andra och ser framåt så måste det ordna sig…

September är en härlig månad och i år vackrare och varmare än någonsin. Den senaste veckan har varit fylld av jobb och flera vackra färger har skapats under veckan.

En vecka i september

I måndags hade jag utbildning på Colours för Carola från Folk Stockholm som ville utveckla sina färdigheter med Masteys färg. Vi pratade färg hela dagen och arbetade praktiskt med flera modeller med jättefina resultat.

En vecka i September

Här har vi suddat botten med Mastey teinture 8.1+9.1 med 3+6% i ca tio minuter och på längderna gjorde vi en intensivtoning med Instantane 9.3+9.43+10.23 m 6%

En vecka i September

Blandningen som vi använde här var Mastey teinture 5.00 m 3% i botten och 6.53+ 7.43 m 3% på längderna.

En vecka i September

Här har vi använt 6.1 m 3% i botten och 7.9m en liten del 7.43 som en intensivtoning m Instantane m 6%.

Det är verkligen så roligt med de här kreativa dagarna!! :-)

Veckan avslutades tillsammans med North Lifestyles säljkår som ville veta mer om Masteys färg för att kunna inspirera sina frisörkunder att vilja testa denna fantastiska färg… Hela vägen till Selma Spa i Sunne fick jag ta mig för detta trevliga lilla event…

En vecka i September

…önskar att jag hade haft mer tid att utnyttja anläggningen men det får bli nästa gång…

En vecka i September

Men rummen var mysiga och en natt själv på hotell är ändå vardagslyx för en trött småbarnsmamma… ;-)

%d bloggare gillar detta: