Allmänt,  Kurser och visningar

Utbildning i Los Angeles

Efter en lång flygresa så har jag äntligen landat i Los Angeles. Det är Niclas på North Lifestyle som har skickat iväg mig på utbildning i Los Angeles i en vecka. Det känns helt overkligt och fantastiskt att vara här. Både för att få uppleva lite av den här enorma staden men allra mest för att få chansen att träffa alla de människor som precis som jag har en passion för hår och hårfärg…Masteys hårfärg

När jag landade i fredags var klockan runt 21 svensk tid men mitt på dagen här i LA. Så min första dag blev en utmaning i form av att hålla mig vaken…haha…

Utbildning i Los Angeles

Efter någon timme vid poolen och en liten promenad för att försöka hitta någon sorts middagsmat i närheten av hotellet så var klockan nästan 20.00 och då gick det verkligen inte att hålla ögonen öppna längre…

Utbildning i Los Angeles

Lördagen blev en härlig dag som startade med frukost på hotellet där det serverades ägg i diverse former och dagens våfflor som bestod av blåbärsvåffla eller vanlig ej smaksatt. Jag valde den med blåbärssmak, farligt god…tur att de har ett litet gym på hotellet också…

Utbildning i Los Angeles

Efter ett besök på gymmet så bokade jag en Über med siktet inställt på Santa Monica som skulle bjuda på lite shopping och strand. Resan tog över en timme och ändå var det  egentligen samma gata hela vägen…helt galet lång gata…

Utbildning i Los Angeles

Väl framme blev det lite lunch i solen med ett glas rosé och några timmars strosande…

Utbildning i Los Angeles

Utbildning i Los Angeles

Utbildning i Los Angeles

Utbildning i Los Angeles

Vilken härlig dag!!

Utbildning i Los Angeles

Väl tillbaka på hotellet vid 19-tiden så skulle jag bara sträcka ut mig på sängen en stund innan middagen, men vaknade till igen när klockan var 23.20…oops…är visst fortfarande lite jetlaggad…

…lika bra att somna om igen…

 

 

 

%d bloggare gillar detta: