Mitt första inlägg!

Mitt första inlägg…

Det här skrev jag när jag startade min första blogg Colorist.nu. Och det är precis så jag fortfarande känner…så här kommer det igen…

Jag har så många gånger träffat tjejer och även killar som aldrig blivit riktigt nöjda med sitt frisörbesök. Det verkar så svårt att hitta någon som förstår hur man verkligen vill ha det. Och det är ju verkligen inte så konstigt! Det finns ju så oerhört många frisörer att välja på. Man måste ju hitta någon som passar just dig. Klippningen i sig kan ju vara svår att förklara, men att förklara vad som är ljust,rött,brunt eller svart just för dig, är inte precis det enklaste!

Sen om du väl hittat någon som förstår dig, så måste han/hon ha kunskapen att åstadkomma just din drömfrisyr/färg.

Det kräver en hel del utbildning,erfarenhet och känsla… Jag brukar säga till mina kunder vid första besöket att det som skiljer en skicklig frisör från mängden är förmågan att kunna rätta till något som blivit fel.

Kanske tokigt att säga så, men vi frisörer är ju inte heller mer än människor… Även om man kan uppleva en viss magi i frisörstolen ibland.

Om inte annat när jag klippte min sambo för första gången med salongen fylld av röda rosor… ;-)…men det får jag berätta om en annan gång…

Jag har många gånger tänkt att jag kan så mycket om hår och då allra främst om färg. En kunskap som jag skulle kunna dela med mig av…

Därav har jag glädjen att få säga välkommen till Colorista by Jenny Hansson!!

%d bloggare gillar detta: