Färgning,  Tävlingar

Vinn en Dyemask utvald för dig!

Nu har du chansen att bli en av 3 vinnare av en Dyemask från Nyce som är utvald för just ditt hår.

En Dyemask är som en blandning mellan en toning och en inpackning. Den ger massor med näring till håret samtidigt som den tillsätter pigment som ger en magisk glans och förstärker din egna nyans. Jag använder Dyemasken på de flesta av mina kunder plus att många även köper med sig en tub hem.

Pigmenten tvättas sen bort på ca 6 tvättar.

För att vinna den här tävlingen vill jag att du:

1. Delar det här inlägget på din egen wall på Facebook (ta en skärmdump som du skickar med ditt tävlingsbidrag)

2. Skickar en bild(som jag får lägga upp här på bloggen) på ditt vintertrötta hår till jenny@colorista.nu och motiverar varför just du är i behov av en Dyemask. Det också för att jag ska kunna välja exakt rätt nyans för ditt hår.

Sen väljer jag ut de tre bästa motiveringarna och håren med störst behov av en uppfräschning och postar* därefter en Dyemask (värd 260kr) till vinnarna av tävlingen.

Sista datumet för att skicka in ditt bidrag är söndagen den 22/3! :-)

Båda tjejerna här nedan är exempel på vilka fina nyanser man kan få med hjälp av en Dyemask:

Fannys hår här har jag använd Dyemasken Indian copper på.

Här en brunett där jag brukar använda Dyemask

*Du måste tyvärr bo i Sverige för att kunna vinna tävlingen.

%d bloggare gillar detta: