Styling

Anna fick en lockig festfrisyr

Anna Cardelius har varit min kund i ungefär tre år. I Fredags ville hon bli fin i håret inför den hejdundrande födelsedagsfest som hon och hennes man ordnat och vi kom gemensamt fram till att en lockig festfrisyr skulle passa henne bra.

Anna har verkligen varit en stor inspirationskälla för mig! Det började med att hon vid något besök hos mig satt och uppdaterade sina sajt Glutenfrikost.se och samtidigt berättade om hur hon startat och sedan drivit den till framgång.

Det var just det som fick mig att tänka att ”jag kanske också skulle kunna”… Resultatet blev Colorista! :-)

Inte långt efter kom hon till mig på salongen och berättade att hon,tillsammans med sin duktiga kompanjon Oscar Målevik, precis signat för en lokal på Torsgatan i Stockholm. De skulle starta ett bageri! Resultatet blev Haga Tårtcompani och Bageri. Och vilken framgångssaga! På ett år har de bland annat varit med i TV4 Nyhetsmorgon, bakat Lady Gagas tårta, blivit nominerade till DNs Gulddraken och varit med på Semeltoppen…och nu startar de efter ett år bageri nummer två på Kungsholmen.

Än en gång visade hon att visst kan man om man vill!

Nu står jag själv som ägare till min fina salong Colours by Jenny Hansson! Och vem tror ni levererar kakorna som jag bjuder på till kaffet på salongen ;-)?

Givetvis Anna och Oscar!

Anna Cardelius och Oscar Målevik...ägarna va Haga tårtcompani och bageri.

Så när det nu var dags för Anna att fira sin födelsedag med ett ordentligt party så var det såklart min tur att visa vad jag går för…

Först applicerade jag en bra bas med Oribes produkter, sedan lockade jag hennes hår med HH simonsens stylingtång. Därefter sprayade jag håret lätt innan jag borstade igenom det noggrant, för att än en gång spraya hennes hår ordentligt med en något stadigare spray. Det för att försäkra mig om att frisyren verkligen skulle hålla hela kvällen.

…ett blont, glamouröst, lockigt hårsvall blev resultatet…. :-)

Anna Cardelius fina lockiga festfrisyr

%d bloggare gillar detta: