Fina naglar,  Min salong

Erika Magnusson gjorde mina fina gelishnaglar…

Efter att ha varit en mycket nöjd och trogen kund hos Kim på Nh Nails i över fem år så måste jag erkänna att jag var lite nervös över att börja göra mina naglar hos någon annan. Fånigt kanske men mina naglar är tydligen inte världens enklaste att få till, har jag hört, och när man fått det bekräftat vid ett par tillfällen så är det klart att man kan vara lite skeptisk… ;-)

Men med allt jag hört från kunder och även sett med egna ögon av det Erika har gjort kände jag mig ändå trygg med hur skicklig hon faktiskt är! Och självklart gjorde hon även mig supernöjd!

Så nu kan jag stolt berätta att Colours by Jenny Hanssons duktiga nagelterapeut Erika Magnusson gjorde mina fina gelishnaglar den här gången! :-)

Här Erika Magnusson när hon arbetar med en av sina kunder...

%d bloggare gillar detta: