Färgning,  Före- och efterbilder,  Ljusblonda nyanser,  Min salong

Ebba blev snyggt blond med O&Ms hårfärg

Nu har jag arbetat med O&Ms färg i drygt en vecka på Colours by Jenny Hansson. Det är alltid lite klurigt första tiden med en ny färg, men nu känns det som om jag börjar få grepp om den. Sista dagarna har resulterat i det ena fina resultatet efter det andra… Åh vad jag älskar när man sköljer ur färgen i schamponeringen och man ser hur den rätta nyansen blir tydligare allt eftersom färgmassan försvinner!

Ebba har ni kanske sett här på bloggen tidigare. Hon kommer till mig ungefär två gånger om året och efter sommaren behövs det oftast lite slingor i botten men även dämpa ner och nyansera de solblekta längderna.

Denna gång fick även hon bli snyggt blond med O&Ms hårfärg…

…och visst blev det superfint!?! :-)Ebbas före och efterbild...från en solblekt hår med en mörk utväxt till en glänsande gyllenblond hårfärg...

 

%d bloggare gillar detta: