Färgning,  Före- och efterbilder,  Ljusblonda nyanser,  Ny frisyr,  Produkter,  Slingor

En lyxigare blond hårfärg

Johanna ville få ordning på sin färg och frisyr. Efter att ha droppat in på olika lite olika salonger under många år utan att känna sig helt nöjd så blev hon för några månader sen inbjuden att gilla Colours by Jenny Hanssons Facebooksida. Och tack vara det upptäckte hon mig och salongen. Jag kan inte sluta fascineras över de sociala mediernas kraft… :-) Johanna hade fått blekta slingor i olika former så håret kändes lite glanslöst plus att jag tyckte att håret var lite för långt utan någon riktig form. Jag ville skapa en lyxigare blond hårfärg och klippa av en del av hennes tunnare toppar…

Jag la några ljusa slingor i benan men mest arbetade jag med (Masteys) färg och det för att få in mer lyster i håret. När man bleker slingor så tar man bort hårets egna pigment och ibland kan det göra att håret och kunden bara blir färglös. Oftast blir håret glansigare av att man tillsätter pigment till det blekta håret plus att du kan anpassa nyansen till kundens hudton.

Johanna fick också en olaplexbehandling i samband med sin färgning och det rekommenderar jag de flesta som gör någon sort färgbehandling och ännu mer när det är blekning inblandad.

Visst är hon ett perfekt exempel på vilken enorm skillnad man kan göra utan att göra en så stor förändring… :-)

En lyxigare blond hårfärg

En lyxigare blond hårfärg

%d bloggare gillar detta: