Extensions,  Före- och efterbilder,  Ljusblonda nyanser

Min första förvandling med extensions…

För ungefär ett år sen utbildade jag mig hos Great Lengths för att kunna utföra extensions eller hårförlängning/förtjockning (läs mer om det här) men i och med allt arbete som varit med Colours så har jag inte tagit mig tid att testa mina kunskaper. Men i onsdags var det alltså dags att göra min första förvandling med hjälp av extensions…

Carina har ni sett här på Colorista vid några tidigare tillfällen…

Från blondin till brunett…som när hon gick från blondin till brunett eller som nedan med en ny frisyr….Min första förvandling med extensions

…och då förstår ni att hon inte är så rädd för att testa nya färger och frisyrer. Och redan innan hon började gå som kund hos mig så har hon nog testat det mesta…utom just då hårförlängning. Som ni ser på bilderna så har Carina ett typiskt nordiskt hår med fina hårstrån som inte blir så mycket längre än till axlarna. Så när jag berättade att jag gått min utbildning för att göra hårförlängning så blev hon såklart sugen på att testa. Eftersom Carinas hår var ganska kortklippt i nacken när vi bestämde att hon skulle testa mina kunskaper så satte vi genast igång med att låta hennes hår växa ut och så fort håret var tillräckligt långt så bokade vi upp en dag och den dagen blev av i onsdags…

Att sätta extensions är ett riktigt pillergöra och är man en perfektionist så kan det verkligen ta tid! Vi höll på hela dagen och en bit in på kvällen innan jag var helt nöjd med min isättning och den viktiga klippningen som gör att det naturliga håret smälter ihop med det nya. Men vilken underbar förvandling! Helt klart värt allt pyssel! Se vad fint det blev!

Min första förvandling med extensions

Min första förvandling med extensions

 

%d bloggare gillar detta: