Före- och efterbilder,  Ljusbruna nyanser,  Mörkblonda nyanser,  Slingor

Cornelia ville bli av med sina misslyckade slingor…

En semesterbild från Uruguay...Just nu njuter jag av en välbehövlig semester i Uruguays sol men precis innan min semester så var Cornelia hos mig för att få en ny färg. Hon ville täcka några vita strån och bli av med sina misslyckade slingor. Hon skulle nog gärna vilja ha lite slingor i framtiden men den här gången var fokus på att få en snygg bas.

Jag valde att sätta Masteys 5.00 m 6% i botten och 5.00 med 6.4 och 6.3 m 3% på längderna. Jag blandade Olaplex nr 1 blandningen på längderna och sedan lät jag henne sitta i 10 minuter i schamponeringen med Olaplex nr 2.

Visst blev det en underbar färg!?

Cornelia ville bli av med sina misslyckade slingor...

%d bloggare gillar detta: