Allmänt,  Min salong

Två händelserika veckor på Colours…

Det har verkligen varit två händelserika veckor på Colours!

Först och främst så har jag hittat en fantastisk tjej och frisör med en hög kompetens och ännu högre ambitioner som pysslar om både kunderna och salongen på ett sätt som jag bara har kunnat drömma om!

Jätteroligt för både mig och kunderna som nu har möjlighet att komma till salongen och ta del av Colours miljö och kompetens även om jag inte har så mycket tider att välja på.

Här ser ni lite av hennes tidigare arbeten…

Två händelserika veckor på Colours...

 

Förra veckan valde jag även att säga upp salongens nagelterapeut och som tur var valde hon att gå direkt. Vi kände nog båda att trots hennes fina arbeten så passade hon inte riktigt in hos oss på Colours. Så nu finns återigen en plats hos oss för en duktig och härlig nagelterapeut.

 

Vi blev också av med de tråkiga byggställningarna utanför våra fönster förra veckan vilket känns helt underbart! image

Visst blev det fint!? :-)

%d bloggare gillar detta: