Allmänt,  Kurser och visningar,  Musik

En trevlig kväll på Baldacci haircares invigningsfest…

Igår satte jag mig på tåget mot Göteborg för att träffa mina nya färgteknikerkollegor och för att vara med på Baldacci Haircares invigningsfest.

Baldacci är återförsäljare av Olaplex, som förmodligen är frisörvärldens mest omtalade och revolutionerade produkt på många år, och för färgen O&M som jag kommer att arbeta med från och med nu.

Efter en hektisk vecka på Colours by Jenny Hansson så måste jag säga att det var ett välkommet avbrott att få några timmar för mig själv på tåget och sedan möta det superhärliga gänget på Baldacci för att äta och dricka gott samtidigt som vi fick lyssna på de tre grymt duktiga killarna i bandet Solala.

Jag hade verkligen en jättetrevlig kväll! :-)

Solala stod för underhållningen... Ett underbart väder och många gäster på festen... God mat från Foodtrack...

 

 

%d bloggare gillar detta: