Allmänt,  Före- och efterbilder,  Min salong

Äntligen har Colours by Jenny Hansson öppnat!

Efter flera månaders hårt arbete har äntligen Colours by Jenny Hansson öppnat!!

Blod, svett och tårar,många sena kvällar och sömnlösa nätter har slutligen givit resultat! Nu har jag tillsammans med min helt fantastiska pappa,min älskade sambo och flera andra nära och kära skapat min drömsalong!

Givetvis har jag förutom familj och vänner tagit hjälp av duktiga hantverkare så som rörmokare, golvläggare (som jag anlitat via Happy Homes på Östermalm)och även målarna Fabian och Miguel från Pintolux  som har gjort ett superfint jobb.

Sist men inte minst vill jag höja min elektriker Tobias till skyarna, som med enormt tålamod och engagemang dragit varenda sladd, skapat min vackra belysning och alltid stått beredd att rycka in när tekniken strulat!

Jag är så tacksam och många gånger rörd till tårar av glädje och lycka. Det känns helt overkligt! :-)

Full aktivitet på Colours by Jenny Hansson en vecka innan öppning!!

Äntligen har Colours by Jenny Hansson öppnat!

Som ni kanske sett tidigare så har jag ju också fått en kollega som inte bara är enormt skicklig på sitt yrke som nagelterapeut, utan även visat sig vara en klippa som inte är rädd att hugga i, organisera, fixa och dona i alla former. Och det med ett stadigt, varmt leende på läpparna… Tusen tack finaste Erika för allt du gjort! Jag ser så fram emot att få arbeta tillsammans med dig! <3

Colours by Jenny Hanssons duktiga nagelterapeut Erika

Nu kommer lite före och efterbilder från min vackra salong:

Det här är pentryt där vi fixar kaffe och blandar färg…Före och efterbilder från Colours by Jenny Hansson

Så här såg lokalen ut innan jag satte klorna i den. Då var den ett showroom för kläder:Före och efterbilder från Colours by Jenny Hansson

Och här är den lilla toan:Före och efterbilder från Colours by Jenny Hansson

Här är min fina logga som Louise och Anna på Loope har tagit fram till oss:

Salong Colours by Jenny Hanssons vackra logotype

 

PS. Den vackra koppen är handgjord av Milla på Millakeramik och den supergoda kakan är från min kund Annas bageri Haga tårtkompani och bageri

 

%d bloggare gillar detta: