Färgning,  Före- och efterbilder,  Ljusbruna nyanser,  Ny frisyr

En ny start började med en ny frisyr

En ny start började med en ny frisyr…

Sofia har varit sjukskriven i några månader för utbrändhet, utmattningsdepression eller för att ha gått in i väggen… Namnen på den hemska sjukdomen är många men betyder alla att tempot har varit för högt, kraven för många, ambitionen för hög, viljan att prestera för stor, för mycket strävan efter perfektion och alldeles för lite tid för återhämtning. Oftast har detta pågått under en lång tid och kroppen har förmodligen skickat ut hur många varningssignaler som helst utan att man lyssnat.

Den senaste tiden har för många av mina kunder som är underbara, framgångsrika, fina, snälla, duktiga mammor, härliga fruar/flickvänner och starka kvinnor blivit just sjukskrivna. Energin tog en dag slut. Hjärnan slutade fungera. De tappade minnet. Blev förlamade. Fick oförklarliga vredesutbrott. Började gråta på det viktiga mötet. Glömde hämta dottern på förskolan…

…Listan kan göras oändlig! Hur ska vi lyckas vända på den här nedåtgående spiralen? Jag har inte blivit sjuk men har under tuffa perioder kunnat bocka av allt för många punkter på listan och vet att jag måste passa mig. Jag älskar mitt jobb, min familj, träna, umgås med vänner, ha ett fint hem…etc och kan ärligt säga att jag många gånger önskat att dygnet haft fler timmar. Jag tror att en start är att lära sig att säga nej. Och att ge sig själv tid för att inte göra någonting.

Eller kanske göra som Sofia, gå till frisören och bli ompysslad. Bli fin i håret och njut av en kopp te eller kaffe och en tidning. :-)

Sofia ska snart börja arbeta igen och en ny start fick börja med en ny frisyr. Stress gör ofta att man tappar mer hår än normalt och så även för Sofia. Håret kändes sprött och hade tappat en hel del volym så hon hade bestämt sig för att hon ville klippa av längden och ändra sin färg från blont till en ljust guldbrun nyans. Och så här blev resultatet:

En ny start började med en ny frisyr En ny start började med en ny frisyr

Jag har använt mig av Masteys färger för att skapa Sofias vackra färg. Är du intresserad av att testa färgen på din salong så kontakta North Lifestyle tel 070-837 76 55

%d bloggare gillar detta: