Allmänt,  Före- och efterbilder,  Min salong,  Ny frisyr

Salongen Colours by Jenny Hansson börjar ta form…

Det råder febril aktivitet när min drömsalong Colours by Jenny Hansson börjar ta form…

Ojojojoj vad galet hektiskt, spännande, händelserikt, tidskrävande men framför allt roligt det är att starta en egen salong!! Många beslut som ska tas…flera nyckelpersoner som behöver göra sitt jobb perfekt och vid rätt tillfälle…

Leverantörer som skall leverera…

…och sedan ska resten av livet också fungera…som om inte det var tidskrävande nog!?! ;-)

Men tack vare min underbara familj så är allt möjligt!

Ända sedan jag påbörjade den här projektet så har min älskade pappa varit inblandad och sen den dagen lokalen stod i mitt namn så har han jobbat dygnet runt för att hjälpa mig att skapa min drömsalong. Utan honom hade det här aldrig gått!

Men förutom honom så har min sambo Ernesto slitit hårt både hemma och i salongen, vilket betyder så otroligt mycket, även om jag har hittat ett gäng fantastiska hantverkare som verkligen kan sina jobb…

Först ut är elektrikern Tobias som hjälper mig med all el och belysning i salongen.

Han har ett engagemang och en kunskap som jag värdesätter högt.

Att jag hittade honom är tack vare min kund Jamie, som ni kanske sett här på bloggen tidigare, som är Tobias flickvän (och har du missat henne så kan du se mer härhär eller här ;-).Tobias flickvän Jamie har ofta synts på bloggen med sitt fantastiska hår...

 

En annan bonus är att vi även delar passionen för dansen…en elektriker som har dansat bugg på elitnivå…inte illa!

Tobias fick också bli Colours första kund…om än med lite spartansk inredning… ;-)

Här är min fantastiska elektriker och Colour by Jenny Hanssons först kund

Sen har jag hittat Janne på Stålhammar VVS AB som är en duktig och effektiv VVS entreprenör som har dragit rören och slangarna åt mig.

Nu ska Fabian (Ernestos underbara kusin), som är målare, ta hand om allt som ska målas och tapetseras med allt underarbete som hör därtill.

Därefter ska Happy Homes på Östermalm hjälpa mig att lägga in mitt fina golv från Amtico.

Och utanför allt arbete på salongen så ska alla detaljer fixas…möbler ska beställas, nagelterapeuten Erikas arbetsstation ska komponeras ihop, vackert porslin ska inhandlas, bokningssystem installeras…etc…etc

…hitta en duktig sömmerska som ska sy gardinerna…

Här är sömmerskan som ska sy Colours gardiner...

…ja ni kanske förstår varför det har varit lite snålt med blogginlägg den senaste tiden!? Men så fort salongen Colours by Jenny Hansson öppnat och allt fallit på sin plats så hoppas jag att jag ska ha många fler intressanta inlägg att komma med… :-)

%d bloggare gillar detta: