Färgning

Ansvarig för Masteys utbildning i Europa

Nu har jag arbetat med Masteys färg sedan i december och känner att jag med hjälp av den kan leverera det ena fina färgresultatet efter det andra. Glansiga och naturliga resultat utan att påverka kvaliteten på håret. För ett par veckor sedan ringde Niclas Lindberg på North Lifestyle mig för att höra om jag skulle vara intresserad av att ta över chefsteknikertjänsten för Masteys färger. Och även om jag redan har fullt upp med Colours och Colorista så kunde jag inte motstå utmaningen och min längtan efter att få arbeta med utbildning. Så i måndags blev det klart att jag nu är ansvarig för Masteys utbildning i Europa.  Jätteroligt!! Min ambition är att få frisörer i hela Europa att använda,  älska och behärska de här jättefina produkterna.

Här kommer lite resultat från de senaste veckorna…

Ansvarig för Masteys utbildning i EuropaAnsvarig för Masteys utbildning i EuropaAnsvarig för Masteys utbildning i EuropaAnsvarig för Masteys utbildning i EuropaAnsvarig för Masteys utbildning i Europa

Så är du nyfiken på färgen så hör gärna av dig så ska jag se till att du får chansen att testa den! :-)

%d bloggare gillar detta: