Färgning,  Före- och efterbilder,  Ljusbruna nyanser,  Mörkbruna nyanser,  Slingor

Jag fick ljusare hår med balayage

Ljusare hår med balayage

Min tidigare kollega Eva och jag brukar ses med jämna mellanrum både för att umgås och för att göra varandra fina i håret. Den här gången fick jag ljusare hår med balayage medan Eva blev av med sin utväxt. Vi firade även Evas fyrtioårsdag lite i efterskott med plockmat, bubbel och en massa tjejsnack… Vilken mysig kväll!

En mysig kväll med Eva

Ordet balayage kommer från franskan och betyder måla och det är precis det man gör när man färgar någon med balayagetekniken. Det är ett roligt och kreativt sätt att ge håret en solkysst look och resultatet blir oftast väldigt naturligt. Man penslar tunt valda partier med blekning eller färg för att ge håret en mjukt slingad känsla.

Så här mörkt hår hade jag ju innan:

Jag fick ljusare hår med balayage

Och så här fint blev det efter…jag är såå nöjd! :-)

Jag fick ljusare hår med balayage

Jag fick ljusare hår med balayage

Vi har även denna gång använt ammoniakfri blekning och Mastey Haircolor.

%d bloggare gillar detta: