Färgning,  Före- och efterbilder,  Ljusblonda nyanser,  Produkter

Guldblond, strawberryblond eller ljust kopparblond…

Jag älskar verkligen de här nyanserna…Guldblond, strawberryblond eller ljust kopparblond!

Touchen av rött eller koppar i det blekta håret ger en sådan fantastisk lyster!

Det känns som om de kopparfärgade håren har blivit fler det senaste åren.  Allt från de mörka och intensivt röda nyanserna till de milt gyllenblonda tonerna där man endast kan ana det röda.

Dagens färg tycker jag är en rolig variation för dig som är blond och som längtar efter lite förändring…

Ebba har varit min kund i snart 10 år och ni har säkert sett bilder på henne här tidigare… Hon har alltid varit fin i de varma nyanserna som jag tycker passar bra till hennes hy, plus att hennes hår redan har mycket varma pigment i sig själv.

Idag ville jag göra henne ytterligare lite varmare i tonen så jag började med att ljusa upp hennes hår lite med Mastey 8.0 med 3% och senare i schamponeringen i kombination med Olaplex så satte jag Mastey med Instantane (som gör färgen till en toning) 9.3+9.43 lika delar vardera.

Avslutningsvis fick Ebba en inpackning från Oribes färgserie, Oribe Beautiful Color Masque, som bevarar färgen och stärker håret.

Visst blev håret helt magiskt!

Guldblond, strawberryblond eller ljust kopparblond...

 

%d bloggare gillar detta: