Allmänt

Mina allra största glädjekällor

Min allra största glädjekälla

Mina två döttrar är mina allra största glädjekällor! Min älskade fjortonåring som börjar bli en ung vacker kvinna med ett skarpt intellekt, en härlig humor och med en enorm värme. <3

Sen min lilla fyraåriga virvelvind som alltid är extra ALLT…extra arg, extra glad, extra ledsen, extra busig…men framför allt extra kärleksfull. Senast i morse, när hon låg bredvid mig i min säng så säger hon ”Jag älskar dig mamma! Jag vill aldrig tappa bort dig!” <3

Idag när jag kom hem efter en lång arbetsdag så satt lilla tjejen och tittade på ett av sina favoritprogram ”Bubble Guppies” där det denna gången är dags att besöka frisörsalongen…

Jag var bara tvungen att filma den först snutten… :-))

Klicka på länken: Bubble Guppies

Hihihihi…

Ha en underbar kväll!

%d bloggare gillar detta: