Allmänt,  Färgning,  Före- och efterbilder,  Min salong,  Produkter,  Recept,  Röda nyanser

Jag älskar verkligen mitt arbete som salongsägare!

Jag älskar verkligen mitt arbete som salongsägare! Det är alltid  tusen saker på gång samtidigt och det är så roligt!

Den här veckan är det mycket fokus på att hitta en duktig frisör som vill arbeta med mig på Colours. Efter snart ett år så börjar salongen bli etablerad och kunderna söker sig till oss från alla möjliga håll. Det känns helt overkligt att se hur omtyckt salongen har blivit och det gör ju att det finns kunder för fler än mig…

Jag står nu i valet och kvalet om jag ska ha en frisör hos mig som hyr en stol eller om jag ska anställa. Det är verkligen för och nackdelar med båda uppläggen. Helst skulle jag nog vilja ha en av varje… :-)) Ni får gärna dela med er av era erfarenheter i frågan…

Jag älskar verkligen mitt arbete som salongsägare!

Något annat som också är roligt med att ha en egen salong är att man får välja produkterna som ska stå på hyllorna. Ni vet ju sen tidigare att jag har DermOrganic och Oribes produkter. Ni kanske också sett att jag säljer Yvelis underbara doft(raps)ljus som är handgjorda i Roslagen. Nu har jag äntligen hittat en ekologisk svensk handtvål att ha på toaletten och till försäljning! Klockaregården har många fina produkter i sitt sortiment men jag har valt att ta in tvålen, sockerskrubben och några olika kroppssmör. De doftar underbart och är så fint paketerade.

Jag älskar verkligen mitt arbete som salongsägare!

Bortsett från allt roligt pyssel runtomkring så är det såklart mina kunder som är i fokus!

Igår var Anna hos mig för första gången. Hon hittade mig på Colours Facebooksida.

Hon längtade efter mer färg i form av guld och koppar.

Jag älskar verkligen mitt jobb!

Jag använde Mastey color där jag i botten satte 6.53+6.00 m 6% och på längderna 7.43 och en liten del 7.53 m 3%. Visst blev det fint!! :-)

 

 

 

%d bloggare gillar detta: