Färgning,  Före- och efterbilder,  Ny frisyr,  Röda nyanser,  Styling

Ett koppar och mahognyfärgat hår…

Sist jag träffade Lotta dansade vi loss på ”Sverige dansar”-festivalen i Västervik. En festival som jag besökt de fyra senaste åren som är fylld av bl a bugg och salsa i dagarna tre. Helt underbart roligt!

Som facebookvänner så kunde nog inte Lotta missa att jag jobbar med hår och efter att ha blivit lite besviken på sin förra frisör så hörde hon av sig till mig… Det kändes jättekul att träffas igen och jag tyckte att hon skulle passa jättebra i ett koppar och mahognyfärgat hår…

…men jag ville även ge henne en lite annan typ av klippning.

Hon hade blivit lite missfärgad och var ljusare i botten än på längden och håret såg allmänt livlöst ut när hon kom. Jag la en mörkare färg i hårbotten och en rödare och ljusare nyans på längderna.

Jag klippte upp det bakre håret lite mer så det skulle bli lättare för henne att få upp volymen men lät henne behålla längden.

Jag tyckte att resultatet blev helt fantastiskt! :-)

Lotta fick ett koppar och mahognyfärgad hår och en ny klippning... Lotta fick ett koppar och mahognyfärgad hår och en ny klippning...

%d bloggare gillar detta: