Allmänt,  Färgning,  Ljusblonda nyanser,  Min salong,  Mörkbruna nyanser,  Recept,  Slingor

En brunett och en blondin…

En brunett och en blondin hälsade på hos mig på salongen under slutet på veckan… :-)

Brunetten eller Katrin är min fantastiska naprapat som tar hand om mig och min kropp på allra bästa sätt. Nu kan hon också titulera sig Personlig tränare. Det måste ju vara den allra bästa kombon!? En personlig tränare som kan allt om varenda liten led och muskel i kroppen. Så behöver du en grym naprapat så kan jag bara rekommendera  Katrin Larsson på Aktiv Rehab.

Katrin var hos mig i fredags för att få lite färg och en toppklippning. Hon fick en mörkt brun nyans i botten (Mastey 3.00+4.0 m 6%) för att ge djup och för att täcka några av de där glittrande (vita ;-) stråna och en något ljusare brun nyans på längderna (Mastey 6.1 m 9%) för att skapa mer liv…

En brunett och en blondin...

Blondinen, som jag inte tänker avslöja namnet på riktigt än, är en väldigt duktig frisör och en blivande kollega! Vi hade en kreativ dag på salongen igår där vi testade Masteys färger och där också ”blondinen” ;-) fick visa hur väl skolad hon är när det kommer till klippteknik. En ambitiös tjej med hög kompetens som även talar flytande italienska… Så om jag övar upp mig lite på spanskan så kommer vi ha en fransktalande nagelterapeut (Camille), en frisör som pratar italienska och så jag då med spanskan…hm…tror jag har lite att jobba på där… :-)

Så här fin blev ”blondinen” när hon själv fick lite Masteyfärg i håret. Innan hade hon en hel del ljusa/blekta slingor (i en bas på ungefär en 6-7a) och även här lite glitter i hårbotten. Vi ville skapa lite mer djup i färgen och ge slingorna en beigeare känsla. En superfin färg tycker jag att det blev. (Och blandningarna vi använde är otroligt gångbara! I botten använde vi Mastey 5.0+6.1 m 3% och på längderna använde vi 8.23 m 3% och instantane.)

Fint eller hur!? :-)

En brunett och en blondin...

%d bloggare gillar detta: