Färgning,  Före- och efterbilder,  Ljusblonda nyanser,  Ljusbruna nyanser,  Min salong,  Ny frisyr,  Produkter,  Slingor,  Styling

Just nu testar vi nya produkter på Colours

Just nu testar vi en nya produkter på Colours! Efter att ha haft en kärleksfull relation med Masteys färg så ska vi nu successivt börja arbeta med en för oss ny färg som heter Sensido. Färgen kommer ifrån och tillverkas i Finland och är precis som Mastey en färg som ligger i framkant när man tittar på ingredienser och färgens egenskaper.

Efter en hård förhandling ;-) så är det nu också klart att jag ska tränas för att kunna arbeta som tekniker även för SensiDo. Det ska bli väldigt roligt att få möjlighet att lära mig ytterligare en färg utan och innan.

Vi har även i samband med mitt nya samarbete med Grönberg & Partners snubblat över lite nya produkter som kommer in på salongen i slutet på veckan.

Det ena märket är Balmain som är ett exklusivt märke med rötterna i den franska modevärlden där styling och hög kvalité är prioriterat.

Och det andra märket är GK hair som är en extremt vårdande märke som innehåller keratin,  fukt, protein och de finaste oljor.

Det känns superroligt att få in alla nya produkter! Nu ser vi fram emot en utvecklande och spännande period när vi kommer testa allt nytt och i och med det få ny inspiration och öka kreativiteten…

Här kommer några fina resultat med SensiDo:

%d bloggare gillar detta: