Färgning,  Före- och efterbilder,  Kurser och visningar,  Ljusblonda nyanser,  Ljusbruna nyanser,  Min salong,  Mörkblonda nyanser,  Mörkbruna nyanser,  Ny frisyr,  Röda nyanser,  Slingor

Bli inspirerad av höstens varma färger

Jag älskar hösten! Jag älskar att sätta på mig lite varmare kläder och ge mig ut i skogen för att plocka svamp eller bara ta en lång promenad och andas in höstluften och låta mig bli inspirerad av höstens varma färger.

Efter en intensiv men roligt vår och sommar så infinner sig alltid ett lugn i mig när hösten kommer. Jag tycker om den känsla av nystart som jag alltid känner när man är tillbaka i rutiner både på jobbet, gymmet och hemma. En vilja att förbättra och utvecklas på alla plan ger mig massor av motivation att ta tag i gamla surdegar eller ta det där steget in i det där nya som har legat och pyrt i mig under sommaren.

Förra veckan kom vi iväg på kurs hos duktiga Annelie Lövgren som driver Balayage Stockholm (Eva i mitten ser väldigt koncentrerad ut… :-D) Det är ibland så otroligt inspirerande att se någon annan jobba…

Och någon vecka innan det hade jag glädjen att få bli inbjuden till Antonio Axus visning där han firade sina 20 år som frisör.

När det kommer till höstens färger när vi pratar om hårtrender så ser man ofta att kunderna vill gå mörkare och gärna med varma eller röda inslag. Lite samma färgskala som naturen bjuder på. Det är många gånger mer smickrande när sommarens solbränna börjar försvinna också. ;-)

Här kommer en blandning av gamla och nya bilder att inspireras av :-)

 

%d bloggare gillar detta: