Allmänt,  Min salong

Colours by Jenny Hansson firade två år i fredags

Tänk att Colours by Jenny Hansson firade två år i fredags! Två fantastiska och händelserika år…

 

Det är verkligen en speciell upplevelse att få bjuda in kunder, kollegor, vänner och samarbetspartners en kväll för att fira sitt livs verk.

Efter att den ursprungliga planen, när det kom till underhållningen, gick i stöpet efter att Bahoz & Baran hoppade av sin spelning hos oss (bara tre dagar innan jubileumet) så ordnade sig allt på ett mirakulöst sätt tack vare en av mina kunder. Pernilla som hade lite kontakter i underhållningsbranschen ordnade så jag kom i kontakt med Jessica Stendahl som med glädje ville komma och spela för oss och med sig tog hon Lisa Bengter. Åh så glad jag blev!! De verkligen räddade hela kvällen. Otroligt proffsiga, duktiga och härliga tjejer!!!

Vi bjöd på Cava och alla kunder fick med sig varsin goodiebag som var gåvor från våra fina leverantörer Grönberg & Partners och Tendenz.

Vi bjuder ju gärna våra kunder på Cava när de kommer och klipper sig hos oss och min plan var att använda samma goda vin som vi brukar. Men väl på systembolaget så fick jag syn på flaskan bredvid. ”True Colours” hette den! :-D Hur nöjd tror ni att jag blev när jag hittade den!? Och att den faktiskt var riktigt god också…

Efter att den sista gästen gått så gick de som inte ville gå hem vidare för middag på Brasseriet. En riktig matupplevelse med supertrevlig service! Kan varmt rekommenderas!

Avslutningsvis stannade vi till på Café Opera för att få dansa loss lite. Och vi stannade tills lamporna tändes… ;-)

Vilken kväll!! Tusen tack alla ni som var med och firade med oss! Jag kunde inte var lyckligare! :-)

%d bloggare gillar detta: