Allmänt

Grattis på mors dag! <3

Som stolt mamma till två fantastiska tjejer så är mors dag en härlig dag. Jag har en flicka som är 13 år och en som är 3 år… en tonårig och en treårstrotsig… :-D Haha… Hur tänkte jag där!?

Min morsdags present från min minsta dotter...

Skämt åsido så kunde jag inte önska mig finare döttrar! <3

Först min vackra, snälla, intelligenta, omtänksamma Elsa som är fantastisk på att baka och som är den finaste storasyster man kan tänka sig. Hon har också äntligen hittat en sport och gemenskap i Volleyboll som hon verkligen gillar.

Och sen det lilla yrvädret Julia som testar sin mamma till max ena sekunden och pussas och kramas kärleksfullt i nästa…som stolt visar upp sina målade tånaglar för alla i sin omgivning och som älskar att dansa och sjunga till Galantis låt Runaway (U & I) för att hon tror att de istället för ”You and I” sjunger ”Julia a a a a”… :-))

Tyvärr så har jag inte själv en kärleksfull mor att tillbringa dagen med och det är såklart är en sorg för mig…men som en kund sa till mig en gång om sin bortgångna elaka mor ”Jag sörjer inte min mamma, jag sörjer den mamman jag nu vet att jag aldrig kommer att få”…och det är väl en bra sammanfattning av min egen relation till min mamma… ;-(

Men kanske blir lyckan över min fina döttrar lite större på grund av det, även om jag nog alltid kommer att undra hur man kan tillåta sig att förlora sina barn (och barnbarn)…?

Annars har den här dagen bjudit på loppis för volleybollaget, besök på Volkswagen för att titta ut en ny och säkrare (och snyggare) bil än min nuvarande Nissan Micra…

…därefter fika och besök i stallet på härliga Bögs gård i Sollentuna…

Nu en stund för mig själv här med er medan familjen inviger poolen för i år (brr) och snart dags för en mysig middag med mina kära…

En härlig mors dag...

Sammanfattningsvis en härlig dag i mitt mammaliv… :-)

 

 

%d bloggare gillar detta: