Min salong,  Skönhetsbehandlingar

En uppfräschning med hjälp av Botox och fillers

En uppfräschning med hjälp av Botox och fillers…

Efter att ha sökt ett tag så har jag nu äntligen hittat en superduktig legitimerad sjuksköterska  som har den där fingertoppskänslan, kompetensen och erfarenheten som jag vill ha hos någon som ska sticka nålar i mitt ansikte… :-D

Jag har som seglare kisat mot solen och på så vis skaffat mig en ganska så skarp rynka mellan ögonen som jag retat mig på länge. Efter en del research så har jag förstått att det är botox som funkar bäst mot ”argrynkan” och har testat ett behandla mig på två olika ställen tidigare, men har aldrig blivit helt nöjd.

På rekommendation testade jag att besöka Nina Dian på hennes salong och efter några återbesök så hade hon mer eller mindre suddat ut vecket mellan ögonen helt. Fantastiskt!

Jag har flera vänner och kunder som frågat mig om jag känner till någon duktig som gör botox och fillers och med det i bakhuvudet så frågade jag Nina Dian om hon skulle vilja göra ett samarbete med mig. Och under slutet på förra året så gästade hon mig på salongen ett par gånger med många fina resultat, både med botox och fillers. Inga extrema förvandlingar bara diskreta men synbara uppfräschningar. :-)

Skulle du också vara sugen på att testa Ninas kompetens så finns det nu en möjlighet redan den 23/1 från kl 16.00 då vi kommer ha årets första event på salongen! Hon har satt priserna ca 30% lägre än vad hon normalt debiterar på sin egen salong så det är verkligen en toppenchans och de priserna gäller endast för dig som läsare plus en vän!

Vill du veta mer om nästa event på Colours klicka här!

En rynkfri bild… ;-)

%d bloggare gillar detta: