Bröllop

Åsas romantiska bröllopsfrisyr

Igår fick Tomas och Åsa äntligen varandra och jag fick äran att göra Åsas romantiska bröllopsfrisyr.

Du kanske har sett Åsa här förut (om inte kan du klicka här).  Åsa har varit min kund i över tio år och det kändes verkligen speciellt att få klä henne till brud igår. Hon ville ha en ganska enkel, romantisk och mjuk frisyr och en klassisk brudmakeup som framhävde hennes blå ögon och fina hy.

Vi hade inte bestämt exakt vilken frisyr hon skulle ha igår när hon kom, utan Åsa hade bara förmedlat en känsla till mig för vilken typ av frisyr hon ville ha. Jag hade alltså ganska så fria händer även om jag såklart sett bilder och samrådde med Åsa under hela processen.

Jag tycker att hon blev jättefin i sin klänning och romantiska bröllopsfrisyr…

Åsa och Tomas fick äntligen varandra och jag fick äran att göra Åsas romantiska bröllopsfrisyr...Jag vill passa på att önska det fina brudparet all lycka och livslång kärlek! <3

%d bloggare gillar detta: