Färgning,  Före- och efterbilder,  Ljusblonda nyanser,  Ljusbruna nyanser,  Mörkblonda nyanser,  Ny frisyr,  Slingor

Höstens hårfärger

Nu är det verkligen höst och det syns i naturen och hos oss frisörer. De flesta kunder längtar efter mer färg. Många blekta blondiner blir mer gyllenblonda eller till och med mer åt de ljusbruna hållet och de solblekta brunetterna testar många gånger en djupare, mörkare och kanske rödare nyans. Det är höstens hårfärger…

Det är som om det blir någon sorts nystart på hösten…man äter nyttigt igen efter sommarens grillkvällar och tar sig iväg till gymmet…man skaffar sig kanske en ny hårfärg eller som jag ett nytt lite rödare läppstift… ;-) Lancôme L’Absolu Rouge Définition – Le Carmin 195 Höstens hårfärger

Så här fina har Colours kunder blivit i höstens nyanser:

Höstens hårfärgerHöstens hårfärger

Höstens hårfärger

Therese fick en djupare varmare brun hårfärg. Här har jag använt Mastey 5.00+5.3 m 3% i botten och på längderna 5.00+5.3+6.4 lika delar m 3% på längderna.

Höstens hårfärger

Höstens hårfärger

Katja ville bli lite mörkare… :-) Och här använde jag Mastey 7.0 och 8.0 m 2g 22 m 3% i botten och på längderna använde jag 8.3+8.43+9.23 m 3% i schamponeringen i ca 15 min.

Höstens hårfärger

Höstens hårfärger

På Stina använde jag Mastey 8.0+8.23 m 3% i botten och på längderna 9.23+10.23 m lite 9.43 m 6% som applicerades direkt på torrt hår med samma verkningstid som botten.

Härliga höstfärger!! :-)

 

 

%d bloggare gillar detta: