Före- och efterbilder,  Mörkbruna nyanser,  Röda nyanser

Skapa ett glansigare hår med hjälp av hårfärg

Alison fick ett glansigare hår med hjälp av hårfärgBåde Lena och Alison har självlockiga hår som är lite torra och porösa. Om man inte gillar sina lockar så krävs det en hel del styling som ofta kan bli tufft för det redan torra håret. Då är det viktigt att sköta håret med väl anpassade produkter som både vårdar och skyddar håret. Ge håret en återuppbyggande och återfuktande inpackning minst en gång i veckan och var noga med värmeskyddande stylingprodukter varje gång du använder ett värmeverktyg som en fön eller stylingtång.

Men om du sköter håret efter konstens alla regler och fortfarande upplever att håret känns trist så kan du skapa ett glansigare hår med hjälp av hårfärg.

Färgpigmenten reflekterar ljuset vilket gör att håret ser glansigare ut. Plus att de flesta professionella hårfärgerna ofta innehåller mycket vårdämnen som får håret att kännas mjukare och mer följsamt efter behandlingen. Man även använda sig av Olaplex (läs mer om när jag testade Olaplex här) om man behöver stärka upp håret ytterligare.

Förra veckan hade jag två perfekta exempel på vilken stor förändring lite färg kan göra…

Verkligen roligt att vara frisör ibland… ;-)

Lena fick ett glansigare hår med hjälp av hårfärg Lena fick ett glansigare hår med hjälp av hårfärg

 

 

%d bloggare gillar detta: