Allmänt,  Fina naglar

Medicinsk fotvård hos Aktiva Fötter

Jag har äntligen hittat en riktigt duktig fotterapeut som jag går till en gång i månaden för att få medicinsk fotvård. Jag letade länge innan jag hittade Marie på Stockholms Aktiva Fötter som verkligen visste vad hon pratade om. Jag fick henne rekommenderad av min duktiga naprapat Katrin på Aktiv Rehab som kände många som gick till Marie. Jag fick vänta länge på mitt första besök för hennes första tid var 4 månader fram i tiden! Men det var väl värt att vänta på!

Nu har jag bokat upp mig för ett besök i månaden och är fri från alla småbekymmer som mina fötter hade innan. Mjuka och fina och mer rustade för att orka stå hela dagarna, tryckas in i svettiga träningsskor eller i de fina skorna med öppen tå och höga klackar.

Ett uppmjukande och avkopplande fotbad

 

 

%d bloggare gillar detta: