Färgning,  Före- och efterbilder,  Ljusbruna nyanser,  Mörkblonda nyanser,  Mörkbruna nyanser,  Ny frisyr,  Recept,  Röda nyanser,  Slingor,  Träning och kost

Mot ett lyckligare 2017

Hej och gott nytt år! Äntligen kan jag säga hej då till ett stökigt, rörigt och jobbigt 2016 och förhoppningsvis blicka framåt mot ett lyckligare 2017.

Som vanligt känner jag och många andra en längtan av att gå tillbaka till lite vanliga, lugnare och hälsosammare rutiner efter ett hektisk och ganska så onyttig december med mer jobb, fester, godis och vin än resten av året.

Jag har laddat kylskåpet med nyttigare alternativ och beställt Olga Rönnbergs kokbok för mer inspiration och lite tips på nyttiga och goda rätter.

Jag ser också fram emot en semester till Thailand med min yngsta dotter Julia om några veckor…

…så nu blir det  alla fall tre veckor som jag ska försöka slipa till bikiniformen… :-D

Här kommer några av decembers bästa före och efterbilder:

Som vanligt har jag använt mig av Masteys färg i mina arbeten, men får än en gång be om ursäkt till mina frisörer för att jag inte lägger ut recepten på färgblandningarna…har tyvärr inte fått tiden att räcka till…

Men är det någon av nyanserna som du undrar över så var inte rädd för att fråga… :-)

%d bloggare gillar detta: