Färgning,  Före- och efterbilder,  Kurser och visningar,  Ljusblonda nyanser,  Mörkblonda nyanser,  Mörkbruna nyanser,  Röda nyanser,  Slingor

Jag utbildade frisörerna i Rumänien

Jag utbildade frisörerna i Rumänien i Masteys färglära förra veckan . Det var några otroligt intensiva dagar med ett gäng hungriga frisörer. De var hungriga på kunskap och ville verkligen få ut maximalt av dagarna tillsammans med mig.

Verkligen roligt!

…Men jag måste erkänna att jag var minst sagt mör när jag satte mig  på planet hem till Stockholm… :-)

Jag utbildade frisörerna i Rumänien

Första dagen var enbart för GWS Organic Beauty Centers egna färgtekniker men andra dagen var även deras  premiumkunder inbjudna.

Jag utbildade frisörerna i Rumänien

Vi gick noggrant igenom Masteys teori på förmiddagen och på eftermiddagen fick frisörerna arbeta med modeller. Frisörernas stora projekt verkade bestå i att försöka göra, de i grunden riktigt mörkhåriga, tjejerna ordentligt blonda. Och då givetvis utan att de blev orange-gula…vilket verkligen inte är en enkel match på ett mörkbrunt hår med grova hårstrån. Men efter lite pyssel lyckades vi ändå få till flera riktigt fina blonda nyanser…

Jag utbildade frisörerna i Rumänien

Jag utbildade frisörerna i Rumänien

Jag utbildade frisörerna i Rumänien

Vi hade även några bruna och röda modeller…

Jag utbildade frisörerna i Rumänien

Jag utbildade frisörerna i Rumänien

Jag utbildade frisörerna i Rumänien

Avslutningsvis kommer en intensivt röd färg där jag tyvärr inte hann fånga modellen på kort innan hon fick färg i håret…

Jag utbildade frisörerna i Rumänien

Tyvärr har jag inte haft möjlighet att skriva ner alla blandningar som gjorts under de här dagarna men om det är någon av modellerna som du verkligen gillar så kan jag förmodligen lista ut något liknande om du frågar. :-)

Jag utbildade frisörerna i Rumänien

Lite kreativt kaos… ;-)

Jag utbildade frisörerna i Rumänien

Jag utbildade frisörerna i Rumänien

Jag utbildade frisörerna i Rumänien

Sista dagen bjöds det på fantastisk RAW-food till lunch…

Jag utbildade frisörerna i Rumänien

Borta bra men hemma bäst!

…nu väntar en hektisk period med många kunder som vill bli fina inför Jul och Nyår… :-)

Trevlig andra advent!! <3

 

 

 

 

 

%d bloggare gillar detta: