Allmänt,  Skönhetsbehandlingar

Hur får man livet att gå ihop?

Hur får man livet att gå ihop? Hur skapar man balans? Hur ska man kunna ge sina barn den tiden och kärleken de behöver utan att helt glömma bort sig själv? Hur gör man karriär samtidigt som man vill hinna träna, ta hand om sig själv, sina vänner och sina barn?

…det här är frågorna som jag brottas med just nu… :-) Livet är så fantastiskt roligt men ibland känner jag att tiden inte riktigt räcker till…

Jag har snart varit singel i ett år och det innebär att jag själv tar hand om mina barn, driver min salong, tar hand om mitt hus, min segelbåt och försöker även ta hand om min kropp för att må bra och orka. Det kallas livspussel. Men ett pussel innebär ju att det ska finnas bitar som ska länkas samman åt alla håll. Vad gör man när när någon annan slarvar bort några viktiga pusselbitar?

Jag har haft en period när jag försökt hitta de bitarna som någon annan slarvat bort eller gömt eller kanske kastat bort…oerhört energikrävande.

Så vad gör man då?

Efter en periods sörjande och irrande så var det bara dags att ta tag i det jag kan göra och släppa det jag inte rår över.

Så nu har jag börjat äta hälsosamt och regelbundet. Vilket gör att jag orkar så mycket mer!

Jag skaffade mig även en Fitbit Surge för att bland annat öka motivationen att röra på mig men även för att hålla koll på min sömn. Klockan har ju massor av fler funktioner som jag snart listat ut ;-)…

Sen blir det några besök på gymmet ibland när energin räcker till, men det som jag alltid återkommer till är min älskade Bikramyoga. Så fantastiskt svettigt underbart välgörande för kropp och knopp.

Utöver de här basicbitarna så försöker jag unna mig en ansiktsbehandling eller en timmes massage ibland. Jag har även hittat en duktig tjej som gör mina vackra naglar. Små stunder av egentid som hjälper mig att orka…

Här är duktiga Beatrice Matisén som ger mig härliga ansiktsbehandlingar.

…men det som ger mig allra mest styrka är mina fantastiska vänner (och såklart finns det några till som jag inte fått med på någon av bilderna…)!! De finns där med omtanke, kärlek, umgänge, de lyssnar, bollar, peppar och bara är där när man verkligen behöver dem! TACK!! <3

 

 

 

%d bloggare gillar detta: