Ljusblonda nyanser,  Min salong,  Mörkblonda nyanser,  Ny frisyr,  Produkter,  Röda nyanser,  Slingor

Vackra hårfärger i vårsolen

Äntligen är våren här!! Så underbart! Och det märks på salongen att kunderna börjar längta efter vackra hårfärger nu när vårsolen visar sig på riktigt.

De flesta önskar sig lite ljusare hår på våren och det resulterar i att vi gör mycket slingor i alla möjliga varianter på salongen så här års.

Jag tycker att det är fint med slingor och ljust hår men ibland kanske man inte ska ha för bråttom med att bli jätteblond, eftersom det kan göra att man ser lite färglös ut, innan man fått den vackra sommarbrännan på kinderna. Jag brukar föreslå att man gör det lite stegvis. Att man kan påbörja processen med att bli blondare men att man fortfarande försöker ha lite pigment kvar i håret närmast ansiktet.

Annars tycker jag att det kan vara snyggt med lite extra färg i håret ett tag till. Att förstärka pigmenten och utnyttja kontrasten mot den bleka vinterhyn och kanske komplettera med ett snyggt läppglans med lite pigment i.

Jag har tagit in en personlig favorit på salongen som heter Magic Lips från Nannic som egentligen bara är ett extra bra läppcerat med eller utan pigment i. Jag har blivit helt beroende av det med kalla pigment i.

Här kommer lite vårinspiration från Colours…

Alla tjejerna är färgade av mig med Masteys färg… :-)

 

%d bloggare gillar detta: