Allmänt,  Träning och kost

Ett ekologiskt och nyttigt kafé precis i min smak!

Jag vill bara tipsa om kafé Koloni på Biblioteksgatan i Stockholm som är precis så ekologiskt och nyttigt som jag vill ha det!

Ett trevligt kafé med hälsosam supermat, glutenfria och mjölkfria bakelser och många ekologiska och RAW-foodinslag. De har flera olika hälsosamma sallader, rullar i  spenatbröd med diverse fyllningar, och helt färska, nyttiga juicer från kallpress och råsaftcentrifug.

Jag åt en jättegod kycklingsallad med råris,avokado,parmesan och en pesto gjord på pumpakärnor och till det drack jag en kallpressad grön juice som bl a innehöll äpple,spenat,lime och ingefära. Verkligen gott! Jag avslutade med en kopp cortado (hälften espresso och hälften skummad mjölk)…mm…

De hade även en lite shop där man bl a kunde hitta choklad, kakor, glutenfritt knäckebröd, marmelader och juicer att köpa med sig hem.

Jag köpte några små presenter till min pappa som är glutenintolerant. :-)

%d bloggare gillar detta: