Färgning,  Före- och efterbilder,  Ljusblonda nyanser,  Slingor,  Styling

Tre olika blonda hårfärger

Tre snygga tjejer och tre olika blonda hårfärger!

Förra helgen hade jag Lotta, en av mina bästa vänner, och hennes två döttrar på besök. Jag hade lovat dem att jag skulle göra dem fina i håret och resultatet blev tre snygga tjejer med tre olika blonda hårfärger. Lotta som är guldblond behövde en klippning och en uppfräschning av sin färg. Emilia behövde en ordentlig klippning. Och Hanna hade laddat länge för att våga klippa av sig en stor del av sitt långa hår, plus att hon ville ha en ombrefärgning.

 

Lotta:

Lotta fick lite slingor, en bottentoning och en dyemask. Därefter klippte jag hennes toppar och stylade håret med en Ghd-tång för att få till det här böljade blonda hårsvallet… ;-)

En av tre olika blonda nyanserEmilia:

Emilia hade inte klippt sig på över ett år så det behövde en ordentlig klippning och sedan stylade jag hennes hår med den breda GHD-tången. Färgen är en helt naturlig ombre (avundsvärt eller hur!?). :-)

En av tre olika blonda hårfärgerHanna:

Hanna ville ha en stor förändring. Vi klippte av ungefär två decimeter och sedan penslade jag i blekning för hand för att få en soft ombre. Därefter nyanserade jag med Nyce 10.2 m 4,5% på hela hennes hår. Det gjorde jag för att ljusa upp botten något, men även för att få bort hennes gula pigment på längderna.

En av tre olika blonda hårfärger

Snygga tjejer!! :-)

%d bloggare gillar detta: