Bröllop,  Färgning,  Före- och efterbilder,  Ljusbruna nyanser,  Uppsättningar

En fin håruppsättning inför ett bröllop

Igår var det verkligen en perfekt dag att gifta sig på och Salong F&M fylldes av tjejer som ville få en fin håruppsättning inför ett bröllop…

Några goda vänner till oss passade också på att äntligen gifta sig. Tyvärr hade vi ingen möjlighet att vara med och fira deras dag men jag passar på att gratulera och önska Linda och Mats all lycka! Det verkar som om de fick en mycket vacker bröllopsdag! <3

Även inom min släkt hade vi igår ett bröllop och jag fick äran att göra min kusin och brudens mor fin i håret. Carina och jag har tyvärr inte setts så mycket i vuxen ålder, men tack vare Facebook så har vi på senare år fått lite kontakt och på den vägen hamnade hon i min stol igår. Hon behövde få en ny färg och ville ha en enkel men fin håruppsättning till sin dotters bröllop. 

Carinas hår hade en trist utväxt och topparna hade fått en allt för orange färg av solen. Jag färgade utväxten och dämpade längderna så de fick en mjuk brun nyans.

De lite trötta topparna klipptes av och sedan lockade jag hennes hår.

Därefter gjorde jag en liten fläta i luggen  och nålade upp överhåret lite slarvigt för att  få bort håret från ansiktet och avslutade med lite spray för att fixera frisyren.

Carinas färgning...före och efter...

Fin lockar som de är eller en fin bas till en enkel håruppsättningCarinas enkla men fina uppsättning...Enkelt men fint…

 

%d bloggare gillar detta: