Min salong,  Produkter,  Styling

Fashionabla Oribe kommer att passa min salong perfekt!

Det är inte helt enkelt att hitta rätt produkter i den djungel av märken som finns på marknaden. Efter 22 år som frisör så har jag testat enormt många märken. Många som jag har tyckt om och såklart vissa jag gillat mindre. Men nu har jag hittat något jag verkligen föll pladask för och därför tror jag att fashionabla Oribe kommer att passa min salong perfekt (och förhoppningsvis mina kunder också… ;-)!

Det är många faktorer som spelar in när man ska välja en produkt att arbeta med och att sälja på sin salong.

För mig är givetvis känslan av produkten i håret viktig och därför har jag under en tid testat schampoo, conditioner och styling hemma på mig själv och på mina nära och kära.

Sen tycker jag att det är viktigt vad produkterna innehåller. Både vad det gäller håret och huden och inte minst miljön.

Utseendet, profilering och utbildning runt produkterna är också något som måste stämma.

Och sist men absolut inte minst så måste kemin med återförsäljaren klaffa. I det här fallet så är det Joakim Graflind och Jörgen Nykvist på Tendenz AB som hjälpt mig att få chansen att arbeta med Oribe. Så supertrevliga, tillmötesgående och proffsiga önskar jag att alla säljare i våran bransch var… De har också hjälpt mig att hitta mina snygga frisörstolar och schamponeringar som jag ska inreda salongen med…snart får ni se dem också… ;-)

Här har jag stylat mig med Oribes produkter och hh simonsens stylingtång.

Här har jag använt Gold Lust schampo och conditioner, Volumista i hårbotten och Supershine Light på längderna som jag applicerat i nytvättat och handdukstorkat hår. Sen blåste jag håret torrt innan jag använde lite Gold Lust olja på topparna. Därefter lockade jag håret med hh simonsen lockstång, borstade igenom det och avslutade med Oribe Superfine Hair Spray… Produkterna gör verkligen sitt jobb! :-)

%d bloggare gillar detta: