Färgning,  Före- och efterbilder,  Ljusblonda nyanser,  Ny frisyr,  Röda nyanser,  Slingor

Fina tjejer fick fina hårfärger och frisyrer

Igår hade jag jag mamma Yvonne och dottern Nora på besök på Colours. Båda två hade väntat länge och sett fram emot sitt besök. En mysig dag tillsammans hos frisören…och visst fick de fina hårfärger och frisyrer!?

Yvonne hade lite dåliga frisörerfarenheter plus att hon längtade efter att bli ljusare. Nora hade aldrig färgat sitt hår men ville ha en förändring och förbättring utan att förlora sin rödhåriga identitet, hon ville också behålla det mesta av sin längd.

6 timmar senare hade båda tjejerna fått nya hårfärger och förbättrade frisyrer.

Superfina tycker jag att de blev!

Yvonne fick lite folieslingor på hjässan, en toning i botten för att lyfta hennes ljushetsläge något och en toning på längderna som gav mer värme,glans och lyster. Hon fick också Olaplex 1 i toningarna och därefter Olaplex nr 2 som fick verka medan jag klippte Nora.

Fina tjejer fick fina färger och frisyrer

Fina tjejer fick fina hårfärger och frisyrer

Nora fick en djup guldkopparnyans i botten, den drog jag även ut lite på kronpartiet för att skapa mer djup i färgen. På hennes längder la jag en ljusare och mer intensiv kopparton för att på det sättet skapa vackra reflexer i hennes hår. Jag tyckte att hennes hår var lite för mycket uppklippt vilket ibland kan få håret att se tunnare och stripigare ut än var det är. Därför klippte jag av nästan en decimeter på det undre håret och endast toppade hennes överhår för att skapa mer fyllighet.

Fina tjejer fick fina hårfärger och frisyrer

Fina tjejer fick fina hårfärger och frisyrer

Jag har som vanligt bara använt mig av den ammoniakfria färgen Mastey.

%d bloggare gillar detta: