Färgning,  Produkter,  Röda nyanser,  Styling

Röda slingor i ett rött hår

I lördags hade jag en härlig dag tillsammans med min fina vän Malin. Vi hade sedan länge planerat in att vi skulle umgås en hel dag och baka in träning, shopping, en ny färg och frisyr för Malin och sen avsluta med lite champagne och dans någonstans.

Malin har varit mammaledig i snart ett år och om några veckor ska hon börja jobba igen på en helt ny arbetsplats och då vill hon såklart känna sig snygg i håret.

Malin har ett fantastiskt hår! Tjockt, långt och med ett vackert självfall. Hon har en naturlig touch av koppar i sitt hår och det syns även på hennes hud som tacksamt plockar upp de varma tonerna. Det är något som jag älskar att förstärka. Att öka på det röda ger håret en magisk glans och huden en gnistrande lyster. Det blir väldigt snyggt att lägga röda slingor i ett rött hår för att skapa en extra dimension så sagt och gjort…

I botten la jag en djup och lite mjukare guldbrun nyans med kopparkänsla (Sensidos ammoniakfria 6/3 med en gnutta 7/34 m 6% Developer). Därefter la jag kraftiga slingor i folie med en särskilt intensiv slingfärg (Sensidos S44 m 12% Developer) i koppar. Resten av håret fick en intensiv koppanyans (Sensido ammoniakfria 7/344 m 3% Developer) som låg snäppet ljusare än bottenfärgen och något mörkare än slingorna.

Resultatet blev en väldigt vacker, levande kopparnyans med ett fint djup i botten som passar perfekt till Malins ljusa hud.

Allt sammantaget en toppendag… ;-)

%d bloggare gillar detta: