Allmänt,  Före- och efterbilder,  Ljusblonda nyanser,  Min salong,  Mörkblonda nyanser,  Ny frisyr,  Slingor,  Träning och kost

Jag hoppas att det här ska bli mitt år!

Gott nytt (h)år 2021! Åh vad jag hoppas att det här ska bli mitt år! Året då mina drömmar och önskningar ska uppfyllas! ;-) Jag tror att många kan instämma i att år 2020 inte blev som vi hoppats eller tänkt oss. Det har känts motigt med många nederlag. Men nu är det nya tag!

Jag har tre drömmar som jag hoppas ska bli verklighet det här året…

Min första är att bli kär igen. Jag hoppas så innerligt att den där människan som jag hoppats på att möta i hela mitt liv äntligen ska ge sig tillkänna. Jag har gjort några försök med Tinder och Match.com men insett att det nog inte är min grej att gå på date med en främling…men hur gör man annars?

Jag vill hitta kärleken…

Jag önskar mig en till kollega…

Sen hoppas jag att Colours ska utöka sin styrka med ytterligare en familjemedlem. Någon som har samma driv och ambitioner och en önskan att ge sina kunder det där lilla extra. Vi har ju alla förutsättningar att ge rätt person en härlig arbetsplats. En plats att känna glädje, trygghet, omtanke, kreativitet och möjlighet att utvecklas. Vi har ju kunder så det räcker till ännu en frisör.

Dags att komma i form…

Sist men inte minst att komma i mitt livs form både fysiskt och mentalt. Träning, bra kost och återhämtning. Att hitta en balans mellan träning och vila som kan göra mig starkare än någonsin. Att vara snäll mot mig själv samtidigt som jag vill bibehålla mitt inre driv att ta mig ut i spåret, yogan, salsan eller till gymmet.

Som en kickstart har jag hoppat på en utmaning på 10 veckor med Refitness och deras ”Nyårslöftet”. Lite inspiration både när det kommer till träning och nya hälsosamma recept. Jag har även lyckats dra med mig två kompisar som vill satsa lite extra på att komma i form i år, vilket känns superkul! Allt bli ju så mycket roligare om man gör det tillsammans!

Vad är dina drömmar och ambitioner?

Vi har många nya kunder som har hittat till salongen den sista tiden. Jag får en känsla av att de haft håret på sin lista om ett bättre år 2021. Kunderna har gjort ordentlig research både om Colours och om vilket hår de skulle vilja ha och flera av dem har redan påbörjat sin hår-resa hos oss medan andra har varit på konsultation och bokat in en tid längre fram… Så roligt!!

Hur hittar kunderna rätt?

Många hittar oss via Reco.se där över 100 av våra kunder lämnat så fina recensioner så jag blir tårögd när jag läser dem! Stort TACK till er!!

Önskar er en trevlig Lördag!

%d bloggare gillar detta: