Allmänt,  Färgning,  Fina naglar,  Före- och efterbilder,  Min salong,  Mörkblonda nyanser,  Ny frisyr,  Röda nyanser,  Slingor

En hektisk vecka på Colours by Jenny Hansson

Oj vad tiden går fort när man har roligt! Jag hinner knappt sätta mig vid datorn längre även om jag haft flera kunder på Colours by Jenny Hansson som jag jag gärna vill visa er!

Så här kommer ett litet ihopplock! :-)

Anna här var hos mig för första gången och egentligen ville hon inte förändra sig så mycket utan bara hitta en frisör som hon kände förtroende. Hennes frisör sen 13år tillbaka hade flyttat från stan och nu behövde hon hitta någon ny. Jag hoppas att hon kände sig nöjd och glad när hon gick från mig…

Anna sökte en ny frisör...

Ylva har ni kanske sett här tidigare. Hon ville få en djupare och lite kopprig hårfärg med mer lyster. Superfint tycker jag att det blev!Ylva fick en vacker kopparfärg...  Sen vill jag visa er Pierre som följde med sin flickvän som varit kund hos mig i många år. Han var sugen på en lite trendigare look och visade mig lite bilder där nacken och sidorna blev ordentligt mycket kortare men där man sparat volym och längd på hjässan.

En snygg klippning för män...

Pierres trendiga klippning...

Allra sist vill jag visa er ett av de finaste arbeten som salongens nagelterapeut Erika gjort under veckan… Verkligen supersnygga!

Eika Magnusson gjorde de vackra naglarna...

 

%d bloggare gillar detta: