Färgning,  Före- och efterbilder,  Ljusbruna nyanser,  Produkter,  Röda nyanser,  Styling

Princess Kates hårfärg inspirerade oss

Inför sin bröllopsresa bokade Linda in sig hos mig för att få en ny hårfärg. Linda tyckte att hennes egen färg kändes dassig och tog fram en bild på den engelska Prinsessan Katherine för att förklara vilken nyans hon skulle vilja ha. Princess Kates hårfärg har toner av guld och koppar som ger hennes hår en fantastisk lyster och det var precis det som Linda längtade efter.

Princess Kates hårfärg inspirerade oss

Med hjälp av Masteys färg skapade jag Lindas nya hårfärg. Därefter klippte jag upp håret lite och fönade det sedan mjukt med rundborste och lite av Oribe Balm d’or, som ger fin glans samtidigt som den ger ett fantastiskt värmeskydd, och Oribes Maximista för att skapa lite extra fyllighet.

Oribe Balm D'or och Oribe Maximista

När jag fönar mina kunder arbetar jag ofta med två rundborstar samtidigt för att kunna låta den ena borsten sitta och vila/svalna medan jag arbetar med den andra. Håret fungerar lite som stål, du formar om det när det är varmt men behöver få det att svalna i den nya formen för att det ska bli ett hållbart resultat.

Avsluta gärna med en mjuk hårspray för att fixera frisyren ytterligare. Jag använde Oribes mjuka spray Imperméable (som jag skrev om här i ett tidigare inlägg).

Princess Kates hårfärg inspirerade oss till att ge Linda en ny nyans med mer koppar och guld ...

 

%d bloggare gillar detta: